Erklæring om personvern

Vi er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt.

Denne personvernerklæringen angir grunnlaget for hvilke personopplysninger vi samler inn fra deg, eller som du gir oss, og som behandles av oss. Les det følgende nøye for å forstå våre synspunkter og praksis angående dine personlige opplysninger og hvordan vi behandler dem.

I henhold til gjeldende databeskyttelseslover og den nye europeiske personvernforordningen (GDPR) (EU-forordning 2016/679) er datakontrolløren Techtronic Industries UK Ltd, med registrert adresse Unit 3 Globeside Business Park, Fieldhouse Lane, Marlow SL7 1HZ, England. Samt Techtronic Industries Nordic AS som har registrert adresse hos Stamholmen 147, 4. sal, 2650 HVIDOVRE, Denmark.

 

INFORMASJON VI SAMLER INN FRA DEG OG HVORDAN VI BRUKER DENNE INFORMASJONEN

 

Vi samler inn og behandler følgende data om deg:

  • Informasjon du gir oss. Dette er informasjon om deg som du gir oss ved å registrere deg for å motta vårt nyhetsbrev, når du registrerer verktøy, registrerer deg for utvidet garanti, tar kontakt med oss via e-post, telefon eller sosiale medier, eller oppretter en konto hos oss eller på annen måte. Den inneholder informasjon du oppgir når du deltar i en konkurranse, kampanje eller undersøkelse, søker etter et produkt, rapporterer et problem med vår nettside eller verktøy via kundeservice eller andre sosiale mediefunksjoner på siden vår. Informasjonen du gir oss kan inneholde, men er ikke begrenset til, navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer, betalings- og kredittkortinformasjon, personlig beskrivelse og fotografier. Vi vil bare be om informasjon, som kreves for det spesifikke formålet.

    Ved å sende inn disse opplysningene, gir du ditt samtykke til at vi samler inn og behandler opplysningene for å gi deg informasjonen, produktene og tjenestene du har bedt om fra oss. I slike tilfeller er det juridiske grunnlaget for behandlingen artikkel 6 (1) (a) GDPR. Du har rett til når som helst å trekke tilbake samtykket. Vi kan også bruke disse opplysningene til å utføre våre forpliktelser som følge av kontrakter inngått mellom deg og oss. I slike tilfeller er det juridiske grunnlaget artikkel 6 (1) (b) GDPR. Vi lagrer bare dine personlige opplysninger så lenge vi trenger dem for å gi informasjonen eller levere tjenestene eller tilbudene du har bedt om, eller for å utføre våre forpliktelser som følge av eventuelle kontrakter.

  • Informasjon vi samler om deg. Når det gjelder alle besøk til nettsiden vår, samler vi automatisk inn følgende informasjon:
    • Teknisk informasjon, inkludert IP-adressen som brukes til å koble datamaskinen til Internett, innloggingsinformasjon, nettlesertype og -versjon, tidssoneinnstilling, nettleserens plug-in-typer og versjoner, enhetstyper, operativsystem, tid og dato for samtykke og plattform;
    • Informasjon om ditt besøk, inkludert komplette Uniform Resource Locators (URL), klikkstrøm til, gjennom og fra nettstedet vårt (inkludert dato og klokkeslett), produkter du har sett på, søkt etter eller kjøpt, responstid for siden, nedlastingsfeil, lengden på besøk på enkelte sider, sideinteraksjonsinformasjon (for eksempel rulling, klikk og mus-over), metoder som brukes til å bla gjennom nettstedet og alle telefonnummer som brukes til å ringe til vår kundeservice.

    Denne informasjonen er lagret utelukkende av oss for å administrere nettstedet vårt og for intern drift, inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, research, statistisk og undersøkelsesformål og for kontroll av ulovlige handlinger. Vi forbeholder oss retten til å kontrollere disse loggfilene og dataene med tilbakevirkende kraft dersom det er rimelig mistanke om en ulovlig handling på grunn av konkrete indikasjoner. Når det gjelder behandling av personopplysninger, gjør vi det utelukkende for å beskytte vår legitime interesse for å kontrollere ulovlige handlinger spesielt i forbindelse med vår nettside. Det juridiske grunnlaget for behandlingen er artikkel 6 (1) (f) GDPR.

  • Informasjon vi mottar fra andre kilder. Dette er informasjon vi mottar om deg hvis du bruker noen av de andre nettsidene vi drifter eller andre tjenester vi tilbyr. Vi arbeider tett med tredjeparter (inkludert f.eks. forretningspartnere, underleverandører innen teknologi, betalings- og leveringstjenester, annonseringsnettverk, analyseleverandører, søkeleverandører, kredittreferansebyråer). Vi vil varsle deg når vi mottar informasjon om deg fra dem og om hvilke formål vi har til hensikt å bruke denne informasjonen, samt det juridiske grunnlaget for slik behandling.

 

INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

 

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt. Dette hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du bruker nettstedet vårt, og gir oss mulighet for å forbedre nettstedet. For detaljert informasjon om informasjonskapslene vi bruker og de formålene vi bruker dem til, se vår erklæring om bruk av informasjonskapsler https://www.aeg-powertools.eu/nn-no/cookies/.

De fleste informasjonskapslene vi bruker, er såkalte økt-informasjonskapsler. Andre informasjonskapsler forblir på enheten din til du sletter dem. Disse informasjonskapslene gjenkjenner nettleseren din ved neste besøk.

Når det gjelder personopplysninger som behandles i denne forbindelse, utfører vi slik behandling på grunnlag av vår legitime interesse for å forbedre nettstedet vårt for brukerne. Vi behandler bare pseudonymiserte opplysninger i denne forbindelse ved ditt besøk på nettsiden vår. Det juridiske grunnlaget for slik behandling er artikkel 6 (1) (f) GDPR. Du kan når som helst slette informasjonskapsler på enheten din, og når de er slettet, kan vi ikke behandle informasjon som finnes i en informasjonskapsel.

Du kan innstille nettleseren din slik at du blir informert om innstillingen av informasjonskapsler og bare tillater informasjonskapsler på individuell basis, du kan unnlate å godta informasjonskapsler for bestemte formål eller generelt, og aktivere automatisk sletting av informasjonskapsler når du lukker nettleseren. Funksjonaliteten til denne nettsiden kan være begrenset når informasjonskapsler deaktiveres.

 

GOOGLE ANALYTICS

 

Denne nettsiden bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, «Google»). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere bruken av nettstedet vårt. Informasjon generert av informasjonskapselen for bruken av denne nettsiden, blir overført til en Google-server i USA. Vi bruker Google Analytics med utvidelsen «_anonymizeIp ()», slik at IP-adressene som overføres til Google bare behandles i en forkortet versjon for å utelukke at de er direkte relatert til deg. Google vil bruke disse dataene for å evaluere bruken av nettstedet, lage rapporter om aktivitet på nettsiden, og tilby ytterligere tjenester relatert til nettside og Internett-bruk. Google kan også overføre disse dataene til tredjepart, forutsatt at det er pålagt ved lov eller i den grad tredjepart behandler disse dataene på vegne av Google. Google vil ikke knytte din IP-adresse til andre data fra Google. I innstillingene til nettleserprogramvaren din kan du forhindre at Google Analytics-informasjonskapselen installeres. Vi vil påpeke at dette vil gjøre at du ikke får full funksjonalitet på nettsiden vår. Videre kan du når som helst motsette deg datainnsamling og lagring for Google Analytics for fremtiden via Googles nettleser-plugin (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). For mer informasjon om Google Analytics, gå til (http://www.google.com/intl/en/analytics/learn/privacy.html). Hvis du besøker nettstedet vårt via en mobil enhet, kan du deaktivere Google Analytics ved å klikke på denne (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

Når det gjelder personopplysninger som behandles i denne forbindelse, utfører vi slik behandling som en del av vår legitime interesse for egne markedsføringsformål. Vi beskytter dine interesser ved å anonymisere din IP-adresse ved innsamling slik at du ikke kan identifiseres. Det juridiske grunnlaget for slik behandling er artikkel 6 (1) (f) GDPR.

 

YTTERLIGERE BRUK AV INFORMASJONEN FOR MARKEDSFØRING

 

Vi bruker informasjon om deg på følgende måter:

  • For å gi deg informasjon om andre varer og tjenester vi tilbyr som er lik de som du allerede har kjøpt. Du har når som helst rett til å velge bort å motta kommunikasjon fra oss ved å avmelde deg våre nyhetsbrev ved å klikke på linken som du finner i våre e-post;
  • Hvis du har gitt ditt samtykke til bruk av opplysningene dine for markedsføringsformål, tar vi kontakt med deg via e-post eller ved direkte post med informasjon om varer og tjenester som er gjenstand for slik samtykke. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen er artikkel 6 (1) (a) GDPR. Du har rett til å trekke tilbake samtykket når som helst ved å klikke på abonnementslenken som du finner i e-postene eller ved å bruke følgende lenke: https://www.aeg-powertools.eu/unsubscribe
  • Hvis du har gitt ditt samtykke til at valgte tredjeparter kan bruke dine opplysninger til å kontakte deg elektronisk og/eller med direktereklame. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen av opplysninger er artikkel 6 (1) (a) GDPR. Du har når som helst rett til å velge bort å motta kommunikasjon fra oss ved å avmelde deg våre nyhetsbrev ved å klikke på linken som du finner i våre e-post;

 

SIKKERHET

 

All personlig informasjon du oppgir til oss, blir lagret på våre sikre servere. Dessverre er overføringen av informasjon via Internett ikke helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten til informasjonen som sendes til nettstedet vårt. Enhver overføring skjer på egen risiko. Når vi har mottatt informasjonen din, bruker vi strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å forhindre uautorisert tilgang.

 

OVERFØRING AV DINE OPPLYSNINGER

 

Vi kan overføre dataene dine til tredjeparter hvis det er lovpålagt, eller hvis vi pålegger tredjeparter å behandle dataene dine under vår myndighet, men dette vil bli gjort etter streng overholdelse av gjeldende lover og forskrifter. I den forbindelse kan opplysningene dine også behandles av ansatte som kan operere utenfor EØS-området og som jobber for oss, våre partnere eller for en av våre leverandører. Dette inkluderer medarbeider som er engasjert i blant annet oppfyllelse av bestillingen din, behandling av dine betalingsdetaljer og levering av støttetjenester.

 

OPPBEVARINGSPERIODE OG DINE RETTIGHETER

 

Vi oppbevarer dine personlige opplysninger i den perioden som er nødvendig for å oppfylle formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode kreves eller tillates ved gjeldende lov.

Som registrert, har du når som helst rett til å hevde rettighetene til dine registrerte opplysninger. Du har følgende spesifikke rettigheter:

  • Du har rett til å innhente informasjon om og i hvilken grad vi behandler personopplysninger om deg eller ikke.
  • Ved behandling av personopplysninger om deg har du rett til å få tilgang til informasjon, spesifikt følgende opplysninger: lagrede data angående deg, formål med behandlingen, datakategorier, mottakere av data og varighet av lagringen.
  • Dersom opplysningene er unøyaktige eller ufullstendige, har du rett til å be om korrigering av dem uten unødig forsinkelse.
  • Du har rett til å be om sletting av dine personlige data fra oss uten unødig forsinkelse.
  • Du har når som helst rett til å trekke tilbake det samtykket du har gitt til oss når det gjelder behandling av dine opplysninger.
  • Du har rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger.
  • Du har rett til å motta personlig informasjon om deg som du har gitt oss i et oversiktlig, standard og maskinlesbart format, og å overføre disse dataene til en annen kontroller.

Du kan hevde dine rettigheter ved å ta kontakt med oss under kontaktopplysningene nedenfor.

 

TREDJEPART NETTSTEDER

 

Vårt nettsted kan fra tid til annen inneholde lenker til og fra nettsidene til våre partnernettverk, annonsører og tilknyttede selskaper. Hvis du følger en kobling til noen av disse nettstedene, skal du være oppmerksom på at disse nettstedene har sine egne retningslinjer for personvern og at vi ikke påtar oss noe ansvar disse retningslinjene. Kontroller disse retningslinjene før du sender personlige opplysninger til disse nettstedene.

 

ENDRINGER I VÅR PERONVERNERKLÆRING

 

Vi oppdaterer denne personvernerklæringen fra tid til annen som svar på endring av juridiske, regulatoriske eller operasjonelle krav. Vi vil varsle om slike endringer (inkludert når de trer i kraft) i samsvar med loven.

 

KONTAKT

 

Spørsmål, kommentarer og forespørsler om denne personvernerklæringen er velkommen og adresseres til:

Data Information Manager
Techtronic Industries UK Ltd
Unit 3 Globeside Business Park
Fieldhouse Lane, Marlow SL7 1HZ
England

Techtronic Industries Nordic AS
Stamholmen 147, 4. sal
2650 HVIDOVRE
Denmark
 

Effektiv dato for denne personvernerklæringen - 12. mars 2018

Send inn en forespørsel om tilgang til datafag