Konfidencialitātes paziņojums

Mēs apzināmies, ka jums ir svarīgi saprast to, kā mēs izmantojam jūsu personas datus. Tāpēc, lūdzu uzmanīgi izlasiet šo informāciju, jo tā satur svarīgu informāciju par AEG Tools tīmekļa vietni (šī/mūsu „Vietne”) un veidu, kādā mēs izmantojam jūsu personas datus.

Šajā Konfidencialitātes paziņojumā ir paskaidrots, kā mēs izmantojam personas datus par mūsu Vietnes apmeklētājiem, tostarp klientiem un potenciālajiem klientiem, kā arī par personām, kuras sazinās ar mums, mūsu izplatītājiem, tālākpārdevējiem un piegādātājiem, kā arī personām, kuru personas datus mēs citādi apstrādājam mūsu uzņēmējdarbības laikā. Šis paziņojums attiecas arī uz datu apstrādi, kas saistīta ar darba pieteikumiem un mūsu darbā pieņemšanas darbībām. 

Mēs izmantosim personas datus tikai tā, kā aprakstīts šajā paziņojumā, un tikai tādā veidā, kas atbilst mūsu saistībām un jūsu tiesībām saskaņā ar piemērojamajiem datu aizsardzības likumiem.

 

  1. KAS MĒS ESAM

Piemērojamo datu aizsardzības likumu nolūkos datu pārzinis (citiem vārdiem sakot, organizācija, kas nosaka, kā un kādos nolūkos tiek izmantoti jūsu personas dati) būs viens no AEG grupas uzņēmumiem (katrā gadījumā „mēs”, „mūs”, „mūsu”), atkarībā no teritorijas, kurā atrodaties.  Piemēram, ja esat Apvienotās Karalistes klients, tad jūsu personas datu pārzinis ir Techtronic Industries UK Ltd, kura reģistrētā adrese ir Unit 3 Globeside Business Park, Fieldhouse Lane, Marlow SL7 1HZ, England. AEG Tools ir Techtronic Industries UK Ltd un citu korporatīvās grupas dalībnieku uzņēmumu nosaukums.

Šī paziņojuma par konfidencialitāti 13. sadaļā mēs esam iekļāvuši teritoriju un attiecīgo datu pārziņu sarakstu, taču, ja neesat pārliecināts, kurš datu pārzinis attiecas uz jums, lūdzu sazinieties ar mums, izmantojot Privātuma tīmekļa veidlapu (onetrust.com).

 

  1. PERSONAS DATI, KO VARAM IEVĀKT NO JUMS, UN KĀ TOS VĀCAM
  • Personas dati, kurus jūs sniedzat mums tieši. 

Veidi, kādos jūs varat mums sniegt datus

Tie ir jūsu sniegtie personas dati par jums, kuri var tikt iesniegti visdažādākajos veidos, tostarp, izveidojot pie mums kontu mūsu Vietnē, veicot pirkumu no mūsu Vietnes (vai no mums, ja esat viens no mūsu izplatītājiem vai tālākpārdevējiem), atstājot produkta pārskatu mūsu Vietnē, sniedzot produkta atsauksmes caur video materiāliem un/vai mūsu Vietnē mārketinga vajadzībām, lūdzot mūs nodrošināt jūs ar produktiem vai pakalpojumiem, kā arī šo produktu vai pakalpojumu izmantošana, pierakstoties uz mūsu informatīvajiem ziņojumiem, reģistrējot pie mums iegādātos instrumentus un aprīkojumu, tostarp reģistrējot tos pagarinātai garantijai, sazinoties ar mums pa e-pastu, tālruni vai SMS vai, ja jūs pieminat vai mijiedarbojaties ar mums sociālajos medijos (piemēram, pieminot/atzīmējot mūs vai tieši sazinoties ar mums).

Tas ietver arī personas datus, kurus jūs sniedzat, piedaloties kādā no mūsu konkursiem vai akcijām, ja aizpildāt kādu no mūsu klientu apmierinātības aptaujām, sniedzat mums atsauksmes par mūsu rīkiem un aprīkojumu vai atstājat atsauksmi mūsu Vietnē (vai citādi), meklējat produktu mūsu Vietnē, ziņojat par problēmu saistībā ar mūsu Vietni vai rīkiem un aprīkojumu, noslēdzat ar mums līgumu vai citādi sniedzat mums jebkādus personas datus.

Mēs apkopojam arī personas datus, izmantojot mūsu Privātuma tīmekļa veidlapu Privātuma tīmekļa veidlapa (onetrust.com)

Kāda veida dati var tikt iekļauti?

Jūsu sniegtie personas dati var ietvert, bet ar to neaprobežojas: jūsu vārdu, pasta adresi, e-pasta adresi un tālruņa numuru (ieskaitot mobilā tālruņa numuru), dzimumu (un vēlamo uzrunu), dzimšanas datumu, sociālo mediju apstrādi un personas datus jūsu sociālo mediju kontā, finanšu un kredītkaršu personas datus, pirkumu vēsturi (un pārdošanas vēsturi, ja esat izplatītājs vai tālākpārdevējs), domas par mūsu produktiem (ieskaitot sūdzības un atsauksmes) un jebkuru saturs, kas attiecas uz dalību kādā no mūsu konkursiem vai akcijām (kas var ietvert fotoattēlu). Ja esat viens no mūsu izplatītājiem, tālākpārdevējiem vai piegādātājiem, mēs apstrādāsim jūsu uzņēmuma kontaktinformāciju un jūsu darba lomu.

Mēs tikai lūgsim jums sniegt mums personas datus, kas mums nepieciešami, lai nodrošinātu jums produktus vai pakalpojumus, ko esat pieprasījis no mums.

Darba pieteikumi

Ja jūs piesakāties amatam kādā no mūsu grupas uzņēmumiem, mēs apkoposim virkni informācijas tieši no jums pa e -pastu, tālruni vai tiešsaistes darba pieteikšanās procesu/sistēmu, kas var ietvert, bet ar to neaprobežojas: jūsu vārdu, adresi un tālruņa numuru (ieskaitot mobilā tālruņa numuru), e-pasta adresi, dzimumu (un vēlamo uzrunu) dzimšanas datumu, jūsu ar veselību saistīto informāciju (ja tas attiecas uz jūsu pieteikumu), jūsu CV saturu (tostarp informāciju par iepriekšējiem amatiem, jebkuru atbilstošo kvalifikāciju, ko esat ieguvis, un visas valodas, kurās runājat), pierādījumus, ka jums ir likumīgi atļauts strādāt valstī, kurā pretendējat uz amatu, jūsu pašreizējo un vēlamo gada algu, pašreizējo uzteikuma termiņu, kandidātu portfeli, neatkarīgi no tā, vai esat bijis nodarbināts pie mums vai kādā no mūsu grupas uzņēmumiem, kā jūs uzzinājāt par amatu, uz kuru pretendējat, un jebkuru citu informāciju, ko mēs pamatoti pieprasām darbā pieņemšanas procesā.

Ja esat darba meklētājs un vēlaties iegūt sīkāku informāciju par to, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus darbā pieņemšanas procesā, varat sazināties ar mūsu personāldaļu pa e-pastu recruitment.ukehq@tti-emea.com vai apmeklēt privātuma politiku mūsu karjeras vietnē TTi karjera - Privātuma politika (tti-careers.eu).

Notikumi un vebināri

Ja apmeklējat kādu no mūsu tiešsaistes publicitātes sesijām, piemēram, produkta atklāšanas vebināru, mēs apstrādāsim jūsu personas datus, reģistrējoties pasākumam. Mēs varam apstrādāt jūsu personas datus arī video vai audio ierakstu veidā, ja sesijas laikā komentējat vai uzdodat mums jautājumu. Mēs varam ierakstīt sesijas plašākiem publicitātes mērķiem, lai padarītu sesiju pieejamu citiem klientiem tiešsaistē, izmantojot mūsu sociālo mediju kanālus un vietni. Šādas apstrādes juridiskais pamats ir VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts, jo tas ir mūsu likumīgajās interesēs un mēs rūpējamies par jūsu tiesību aizsardzību. Pirms sesijas mēs vienmēr jums pateiksim, ka tā tiek ierakstīta.  Ja nevēlaties, lai jūs ieraksta, lūdzu neko nesakiet sesijas laikā un nekādā veidā nepiedalieties tajā.

Mums ir arī atsevišķs paziņojums par konfidencialitāti ikvienam, kas apmeklē mūsu tiešraides vai tiešsaistes konferences, un to varat atrast šeit: Privātuma politika - Maxim (maximcomms.co.uk)

  • Personas dati, kurus mēs vācam vai ģenerējam par jums. 

Kad jūs apmeklējat mūsu vietni vai sazināties ar mums, mēs varam apkopot, ģenerēt, uzglabāt un izmantot noteiktus jūsu personas datus.

Šie personas dati var ietvert: tehnisko informāciju, tostarp interneta protokola (IP) adresi, kas tiek izmantota, lai savienotu datoru ar internetu, jūsu pieteikšanās informāciju (ja piekļūstat mūsu kontam), pārlūkprogrammas veidu un versiju, laika joslas iestatījumu, pārlūka spraudņa veidus un versijas, ierīču tipus, operētājsistēmu, piekrišanas laiku un datumu, kā arī platformu un jebkura tālruņa numuru, ko izmantojat, lai zvanītu uz mūsu klientu apkalpošanas numuru.

Tāpat var būt ietverta informācija par jūsu apmeklējumu mūsu Vietnē, tostarp pilnu Vienoto resursu vietrādi (URL), klikšķu plūsmu uz mūsu vietni un caur to un no tās (ieskaitot datumu un laiku), jūsu apskatītos, meklētos vai iegādātos produktus, lapas atbildes laiku, lejupielādes kļūdas, noteiktu lapu apmeklējumu ilgumu, informāciju par mijiedarbību ar lapām (piemēram, ritināšanu, klikšķiem un peles kursoriem) un metodēm, kas tiek izmantotas, lai pārlūkotu mūsu Vietni.

Šo informāciju mēs izmantojam, lai administrētu mūsu Vietni un veiktu iekšējās darbības, tostarp problēmu meklēšanu, datu analīzi, testēšanu, izpēti, statistiku un aptaujas, kā arī nelikumīgu darbību kontroli.  Ja ir pamatotas aizdomas par nelikumīgu darbību konkrētu norāžu dēļ, mēs paturam tiesības pārbaudīt šos žurnāla failus un datus ar atpakaļejošu datumu. Mēs aizsargājam jūsu intereses, anonimizējot jūsu IP adresi pēc savākšanas, lai jūs nebūtu identificējams.

  • Personas dati, ko mēs saņemam no citiem avotiem. 

Ik pa laikam mēs varam saņemt personas datus par jums no citiem avotiem, piemēram, ja jūs izmantojat kādu citu mūsu pārvaldītu vietni vai citus pakalpojumus, ko nodrošinām kā daļa no mūsu korporatīvās grupas. Dažkārt mēs varam arī apstrādāt jūsu personas datus, ja esam identificējuši un/vai kāds no mūsu trešās puses partneriem ir paziņojis, ka jūs, iespējams, pārkāpjat mūsu intelektuālā īpašuma tiesības. Ja tas neietekmēs mūsu veicamo izmeklēšanu, mēs jūs informēsim, kad saņemsim personas datus par jums no citiem avotiem, un par nolūkiem, kādos mēs plānojam izmantot šos personas datus, kā arī par juridisko pamatu šādai apstrādei.

 

  1. KĀ MĒS IZMANTOJAM JŪSU PERSONAS DATUS UN KĀDS IR MŪSU PAMATOJUMS ŠĀDAI RĪCĪBAI

Ikreiz, kad mēs izmantojam jūsu personas datus, mums ir jāpārliecinās par to, ka mēs esam izveidojuši spēkā esošu juridisko pamatojumu (zināms kā „likumīgs pamats”) šādai datu izmantošanai.  Tālāk esam aprakstījuši veidus, kā izmantojam jūsu datus, un ar to saistīto likumīgo pamatu.

Kā un kāpēc mēs izmantojam jūsu personas datus

Kāds ir mūsu juridiskais pamatojums jūsu personas datu apstrādei

Izpildīt mūsu saistības, kas izriet no jebkuras līgumiskās vienošanās ar jums, un sniegt jums informāciju un produktus vai pakalpojumus, ko pieprasāt. Tie var ietvert pasūtījuma izpildi no mūsu puses, reģistrāciju un jebkādu prasību izskatīšanu saistībā ar jūsu garantiju, jūsu konta pārvaldīšanu no mūsu puses un ar šiem mērķiem saistītu pakalpojumu sniegšanu mums, ko nodrošina mūsu saskaņotie trešo pušu pakalpojumu sniedzēji.

Mēs paļaujamies uz to, ka mūsu līgumiskās vienošanās ar jums ir likumīga bāze, uz kuras pamata mēs ievācam un apstrādājam jūsu personas datus saistībā ar preču un pakalpojumu pasūtījumu.

 

Vai arī dažos gadījumos mēs paļaujamies uz mūsu kā uzņēmuma likumīgajām interesēm (piemēram, mūsu interesēs ir novērtēt klientu apmierinātību un novērst klientu problēmas). Ja mēs paļaujamies uz savām likumīgajām interesēm, mēs vienmēr pārliecināsimies par to, vai šīs intereses tiek līdzsvarotas ar jūsu tiesībām.

 

Lai novērtētu, cik apmierināti ir mūsu Vietnes apmeklētāji un klienti, un nodrošinātu klientu apkalpošanu (ieskaitot problēmu novēršanu saistībā ar instrumentiem un aprīkojumu, ko iegādājaties pie mums, vai, kad uzdodat mums jautājumus pa e-pastu, tālruni vai sociālajos plašsaziņas līdzekļos).

Lai apstrādātu maksājumus un uzturētu kontus un ierakstus.

Lai novērstu vai atklātu noziegumus, krāpšanu vai ļaunprātīgu mūsu produktu vai pakalpojumu vai Vietnes izmantošanu un ļautu trešajām personām mūsu vārdā veikt ar šiem mērķiem saistītas tehniskas, loģistikas, izpētes vai citas funkcijas.

Dažos gadījumos mēs izmantosim jūsu personas datus, jo tas ir nepieciešams, lai mēs izpildītu juridiskas saistības (piemēram, ja mēs saņemam likumīgu pieprasījumu no tiesībsargājošas iestādes).

 

Citos gadījumos (piemēram, zādzības, krāpšanas atklāšana vai mūsu vietnes drošības nodrošināšana) mēs paļausimies uz savām likumīgajām interesēm, lai mūsu darbinieki un mūsu Vietne būtu drošībā un, lai novērstu zādzības un krāpšanu.

 

Ja mēs paļaujamies uz savām likumīgajām interesēm, mēs vienmēr pārliecināsimies par to, vai šīs intereses tiek līdzsvarotas ar jūsu tiesībām.

 

Lai nosūtītu jums apkārtrakstus, atjauninājumus, informāciju par jauniem produktiem vai pakalpojumiem, kuri, mūsuprāt, varētu jūs interesēt, lai nosūtītu jums citu reklāmas un mārketinga informāciju, lai veiktu balvu izlozes, konkursus un citas reklāmas akcijas pa e-pastu, tālruni vai pastu.

Ja mēs nesazināsimies ar jums uzņēmējdarbības nolūkos, mēs izmantosim jūsu personas datus, lai nosūtītu jums elektroniskā mārketinga ziņojumus tikai tad, ja būsim saņēmuši jūsu piekrišanu (vai, ja esat esošais klients un neesat atteicies no mārketinga materiālu saņemšanas). Mēs paļausimies vienīgi uz jūsu piekrišanu, lai varētu nodot jūsu personas datus trešajām personām viņu pašu mārketinga vajadzībām.

 

Dažos gadījumos mēs paļausimies uz savām likumīgajām interesēm, lai nosūtītu šāda veida saziņu (mūsu likumīgās intereses par mūsu produktu mārketingu un reklamēšanu). Ja mēs paļaujamies uz savām likumīgajām interesēm, mēs vienmēr pārliecināsimies par to, vai šīs intereses tiek līdzsvarotas ar jūsu tiesībām.

 

Jūs varat mainīt savas preferences vai atteikties no mārketinga komunikācijas, izmantojot mūsu mārketinga ziņojumos esošās atteikšanās saites vai nosūtot pieprasījumu caur Privātuma tīmekļa veidlapu (onetrust.com).

Lai novērtētu vai izprastu reklāmas efektivitāti, ko mēs jums nosūtām.

Lai veiktu tirgus izpēti vai organizētu līdzīgas aptaujas.

Lai nodotu jūsu personas datus izvēlētajām trešajām pusēm, kuras var sazināties ar jums savos mārketinga nolūkos.

Lai izmantotu pārskatus, komentārus un atsauksmes, ko atstājat mūsu Vietnē vai sniedzat mums mūsu pašu reklāmas nolūkos.

 

Mēs varam izmantot jūsu iesniegto pārskatu, komentāru vai atsauksmi mūsu reklāmas kampaņās, piemēram, TV reklāmās, presē un digitālajā reklāmā, mūsu sociālo mediju lapās, e-pasta mārketingā vai savā vietnē.

Mums ir likumīgas intereses reklamēt savus produktus un pakalpojumus, kā arī izmantot jūsu sniegtos pārskatus, komentārus un atsauksmes.

Ja mēs paļaujamies uz savām likumīgajām interesēm, mēs vienmēr pārliecināsimies par to, vai šīs intereses tiek līdzsvarotas ar jūsu tiesībām.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu Vietnes apmeklētājiem un mūsu klientu bāzi kopumā (nevis, lai uzzinātu vairāk par jums kā atsevišķu personu), lai nodrošinātu, ka mūsu piedāvātie produkti un pakalpojumi, visticamāk, interesēs mūsu Vietnes apmeklētājus un klientus.

 

Šim nolūkam mēs varam izmantot sīkdatnes.

Mums ir likumīgas intereses pārliecināties par to, ka mēs sniedzam jums tādu informāciju, kas, mūsuprāt, jums ir visatbilstošākā.

Ja mēs paļaujamies uz savām likumīgajām interesēm, mēs vienmēr pārliecināsimies par to, vai šīs intereses tiek līdzsvarotas ar jūsu tiesībām.

 

Mēs neievietojam sīkdatnes jūsu ierīcē, ja vien neesat norādījis, ka vēlaties,lai mēs to darām. Lai iegūtu informāciju par to, kā mēs izmantojam sīkdatnes, lūdzu skatiet mūsu paziņojumu par sīkdatnēm https://www.aeg-powertools.eu/lv-lv/footer-pages/soubory-cookie.

Lai paziņotu jums par izmaiņām mūsu pakalpojumos un noteikumos un nosacījumos.

Mēs paļaujamies uz mūsu noslēgtajām vienošanām ar jums kā likumīgu pamatu šai apstrādei. Dažos gadījumos mēs paļaujamies uz mūsu kā uzņēmuma likumīgajām interesēm, lai nosūtītu jums šos atjauninājumus. Ja mēs paļaujamies uz savām likumīgajām interesēm, mēs vienmēr pārliecināsimies par to, vai šīs intereses tiek līdzsvarotas ar jūsu tiesībām.

 

Administratīviem vai uzņēmējdarbības nolūkiem, ja jūs sazināties ar mums kāda cita iemesla dēļ, nevis iepriekš izklāstīto iemeslu dēļ, piemēram, lai ziņotu par problēmām mūsu vietnē.

Mums ir likumīgas intereses atbildēt uz jūsu saziņu mūsu uzņēmējdarbības administrēšanas nolūkos. Ja mēs paļaujamies uz savām likumīgajām interesēm, mēs vienmēr pārliecināsimies par to, vai šīs intereses tiek līdzsvarotas ar jūsu tiesībām.

Ja esat darba meklētājs, mēs izmantosim jūsu personas datus, lai novērtētu jūsu piemērotību šim amatam un pieņemtu lēmumu attiecībā uz pieņemšanu darbā.  Ja vien jūs neprasīsiet to nedarīt, mēs turpināsim apstrādāt nepieņemto pretendentu pieteikuma datus (ieskaitot CV un visas intervijas piezīmes) vēl 6 mēnešus.

Mums ir likumīgas intereses pieņemt darbā talantīgus darbiniekus un novērtēt kandidātus, lai nodrošinātu, ka pieņemam godīgus un atbilstošus lēmumus attiecībā uz pieņemšanu darbā.  Ja mēs paļaujamies uz savām likumīgajām interesēm, mēs vienmēr pārliecināsimies par to, vai šīs intereses tiek līdzsvarotas ar jūsu tiesībām.

Mēs varam apstrādāt dažus jūsu datus, pamatojoties uz juridisku pienākumu, kas attiecas uz mums kā darba devēju (piemēram, dažās teritorijās tas var prasīt, lai mēs apstrādātu datus attiecībā uz rasi, reliģiju, dzimumu vai invaliditāti/veselības stāvokli).

 

  1. SĪKDATNES 

Mūsu Vietne izmanto sīkdatnes, lai atšķirtu jūs no citiem mūsu Vietnes lietotājiem. Tas mums palīdz nodrošināt jums labu pieredzi, kad pārlūkojat mūsu Vietni, un ļauj mums uzlabot mūsu Vietni un pakalpojumus.

Mēs arī ievietojam izsekošanas sīkdatnes mūsu mārketinga e-pastos, jo tas palīdz mums uzlabot mūsu mārketinga aktivitātes – piemēram, šīs sīkdatnes ļauj mums redzēt, cik daudz cilvēku atver mūsu e-pastus, kurā dienas laikā viņi atver mūsu e-pastus un vai viņi noklikšķina uz kādas no e-pastos ietvertās informācijas. 

Detalizētu informāciju par mūsu izmantotajām sīkdatnēm un to izmantošanas nolūkiem skatiet mūsu Paziņojumā par sīkdatnēm https://www.aeg-powertools.eu/lv-lv/footer-pages/soubory-cookie.

 

  1. DROŠĪBA

Mēs ļoti nopietni uztveram jūsu personas datu drošību un esam ieviesuši fiziskas, tehniskas, ekspluatācijas un administratīvas stratēģijas, kontroles un pasākumus, lai palīdzētu aizsargāt jūsu personas datus no nesankcionētas piekļuves, izmantošanas vai izpaušanas, kā to nosaka likums, saskaņā ar pieņemto labo praksi nozarē. Mēs vienmēr tos regulāri pārskatīsim, lai pārliecinātos, ka mūsu īstenotie pasākumi joprojām ir atbilstoši.

Diemžēl (un kā jūs droši vien jau zināt) informācijas pārsūtīšana caur internetu nav pilnīgi droša. Lai arī mēs darīsim visu iespējamo, lai aizsargātu jūsu personas datus, mēs nevaram garantēt jūsu datu drošību, kas nosūtīti uz mūsu Vietni; jebkura pārraide ir uz jūsu pašu atbildību.

Ja esat izvēlējies paroli, kas ļauj piekļūt noteiktām mūsu Vietnes daļām, jūs esat atbildīgs par šīs paroles konfidencialitātes saglabāšanu. Mēs aicinām nevienam neizpaust šo paroli.

 

  1. KĀ MĒS DALĪJAMIES AR JŪSU PERSONAS DATIEM

Mūsu korporatīvā grupa:

AEG Tools ir viens no zīmoliem, kas veido TTI uzņēmumu grupas daļu. Jūs varat uzzināt vairāk par citiem mūsu grupas zīmoliem šeit.

Mēs varam izpaust jūsu personas datus citiem mūsu korporatīvās grupas uzņēmumiem, lai administrētu mūsu attiecības ar jums vai citu iemeslu dēļ, kas ir saistīti ar mūsu produktu un pakalpojumu piegādi jums. Šādi rīkojoties, mēs paļaujamies uz savām likumīgajām interesēm.

Mūsu grupas uzņēmumi atrodas visā pasaulē (tostarp Honkongā un ASV), un tā rezultātā jūsu personas dati var tikt pārsūtīto ārpus Lielbritānijas un Eiropas Ekonomikas zonas (plašāk apskatīts tālāk sniegtajā sadaļā „Kur jūsu personas dati var tikt apstrādāti”).

Ikreiz, kad mēs pārsūtām jūsu personas datus TTI uzņēmumu grupas uzņēmumu starpā, mēs vienmēr ieviešam atbilstošus aizsardzības pasākumus, lai aizsargātu jūsu personas datus, tai skaitā, izpildot konkrētus līguma noteikumus, piemēram, Eiropas Komisijas standarta līguma noteikumus.

Trešās puses piegādātāji un pakalpojumu sniedzēji, kas ir iesaistīti mūsu līgumattiecībās ar jums:

Tāpat kā lielākā daļa uzņēmumu, arī mēs ikdienā strādājam ar trešo pušu piegādātājiem un pakalpojumu sniedzējiem. Daži no šiem uzticamajiem piegādātājiem mūsu vārdā apstrādās jūsu personas datus un sniegs mums tādus pakalpojumus kā vietņu izmitināšana, piegādes izpilde un maksājumu pieņemšana mūsu vārdā.

Mēs vienmēr pārliecināsimies par to, lai mēs pieprasītu viņiem ievērot saskaņotos standartus jūsu datu aizsardzībai, un viņiem būs atļauts izmantot datus tikai pakalpojumu sniegšanai mums, nevis saviem komerciālajiem mērķiem. Ja kāds no šiem uzticamajiem trešo pušu piegādātājiem atrodas ārpus Apvienotās Karalistes vai EEZ (t.i., teritorijā, kur vietējie likumi var nenodrošināt vienādu jūsu datu aizsardzības līmeni), mēs ieviesīsim drošības pasākumus, lai nodrošinātu jūsu personas datu aizsardzību atbilstoši mūsu pienākumiem saskaņā ar datu aizsardzības likumu. 

Citi scenāriji, kuros mēs varam kopīgot jūsu personas datus:

  • ar mūsu profesionālajiem konsultantiem, tostarp nodokļu, juridiskos vai citus korporatīvos konsultantus, kas sniedz profesionālus pakalpojumus mums un mūsu plašākajai korporatīvajai grupai.
  • ar analīzes pakalpojumu sniedzējiem vai meklētājprogrammām, tostarp Google, kas ļauj mums optimizēt un uzlabot jūsu pieredzi vietnē (lai iegūtu plašāku informāciju par sīkdatņu un līdzīgu tehnoloģiju izmantošanu, lūdzu skatiet mūsu sīkdatņu politiku, https://www.aeg-powertools.eu/lv-lv/footer-pages/soubory-cookie)
  • ar regulatoriem, tiesībsargājošām vai krāpšanas novēršanas iestādēm, kā arī mūsu juridiskajiem konsultantiem, tiesām, policiju un citām pilnvarotām tiesībsargājošām struktūrām, lai izmeklētu jebkuru faktisku vai aizdomīgu noziedzīgu darbību vai citus reglamentējošus vai juridiskus jautājumus utt.
  • gadījumā, ja mēs apvērsim jebkura uzņēmuma vai aktīvu pārdošanu vai pirkšanu, mēs atklāsim jūsu personas datus visiem potenciālajiem šāda uzņēmuma vai aktīvu pārdevējiem vai pircējiem.
  • jebkuras maksātnespējas situācijas gadījumā (piemēram, administrācija vai likvidācija).
  • ja mūs vai būtībā visus mūsu īpašumus iegādājas trešā persona, tādā gadījumā personas dati, kas ir mūsu rīcībā par mūsu dalībniekiem un klientiem, būs viens no nododamajiem aktīviem.
  • lai ieviestu vai piemērotu mūsu pirkuma noteikumus, vietnes lietošanas noteikumus vai citus starp mums spēkā esošos noteikumus un nosacījumus.
  • lai aizsargātu mūsu darbinieku, klientu vai citu personu tiesības, īpašumu vai drošību. Tas ietver personas datu apmaiņu ar citiem uzņēmumiem un organizācijām (tostarp bez ierobežojumiem ar vietējo policiju vai citām vietējām tiesībsargājošām iestādēm) darbinieku un klientu drošības, noziedzības novēršanas, aizsardzības pret krāpšanu un kredītriska samazināšanas nolūkos.
  • ja mums ir pienākums atklāt vai kopīgot jūsu personas datus, lai izpildītu jebkādas juridiskas saistības vai normatīvās prasības, vai kā citādi krāpšanas vai nozieguma novēršanai vai atklāšanai.

 

  1. KUR JŪSU PERSONAS DATI VAR TIKT APSTRĀDĀTI

Mēs varam pārsūtīt jūsu personas datus ārpus Apvienotās Karalistes, Šveices un Eiropas Ekonomikas zonas („EEZ“), kur vietējie likumi var nenodrošināt jūsu personas datu tiesisko aizsardzību tādā pašā veidā, kāds ir piemērojams Apvienotajā Karalistē, Šveicē vai EEZ. Piemēri tam, kad jūsu personas dati var tikt apstrādāti ārpus Apvienotās Karalistes, Šveices un EEZ, ir pasūtījuma izpildes, jūsu maksājumu informācijas apstrādes un atbalsta pakalpojumu sniegšanas jums nolūkos. Tāpat daži mūsu uzticamie trešo pušu piegādātāji var pārsūtīt datus ārpus Apvienotās Karalistes/Šveices /EEZ un, ja tas tā notiek, mēs īstenosim atbilstošus aizsardzības pasākumus, lai aizsargātu jūsu personas datus. 

Ikreiz, kad mēs nosūtām (vai atļaujam trešajai pusei nosūtīt) jūsu personas datus ārpus Apvienotās Karalistes, Šveices un EEZ, mēs pārliecināsimies, ka mēs veicam nepieciešamos pasākumus, lai aizsargātu jūsu datus, kā to paredz piemērojamie tiesību akti. Piemēram, mēs varam pieprasīt, lai ārvalstu saņēmēji (tostarp jebkuri no mūsu grupas uzņēmumiem) izpildītu konkrētus līguma noteikumus, piemēram, Eiropas Komisijas standarta līguma noteikumus.

 

  1. JŪSU INFORMĀCIJAS UZGLABĀŠANA

Mēs uzglabāsim jūsu personas datus tik ilgi, kamēr mums tie būs nepieciešami mūsu attiecībām ar jums. Šis uzglabāšanas periods var būt atkarīgs no tā, vai apmeklējat mūsu Vietni un veicat pirkumu, un no tā, vai mums ir jāsaglabā jūsu personas dati, lai ievērotu piemērojamos tiesību aktus.

 

  1. JŪSU TIESĪBAS ATTIECĪBĀ UZ PERSONAS DATIEM

Jums ir vairākas tiesības saistībā ar jūsu personas datiem, kā norādīts zemāk.

Ja vēlaties izmantot kādu no šīm tiesībām (vai, ja jums ir kādi jautājumi par šo politiku vai veidu, kā mēs izmantojam jūsu datus, lūdzu sazinieties ar mums, izmantojot šo saiti: Privātuma tīmekļa veidlapa (onetrust.com) vai rakstiet mums uz sekojošu adresi: Data Information Manager, Techtronic Industries UK Ltd, Unit 3 Globeside Business Park, Fieldhouse Lane, Marlow SL7 1HZ, England.  Varat arī izmantot kontaktinformāciju, kas attiecas uz jūsu personas datu pārzini, kā norādīts šīs privātuma politikas 13. sadaļā.

TIESĪBAS

TIESĪBU APRAKSTS

Piekļūšana

Tiesības piekļūt personas datiem, kas ir mūsu rīcībā par jums

Labošana

Tiesības pieprasīt, lai mēs izlabotu visus neprecīzos personas datus, kas ir mūsu rīcībā par jums

Dzēšana

Tiesības pieprasīt, lai mēs izdzēstu visus personas datus, kas ir mūsu rīcībā par jums.  Šīs tiesības attieksies tikai uz gadījumiem, kad (piemēram): mums vairs nav nepieciešams izmantot personas datus, lai sasniegtu to mērķi, kādam tos ievācām; vai tad, ja jūs atsaucat savu piekrišanu, ja mēs izmantojam jūsu personas datus, pamatojoties uz jūsu piekrišanu; vai tad, ja jūs iebilstat pret veidu, kādā mēs apstrādājam jūsu datus (saskaņā ar jūsu tiesībām iebilst, zemāk). 

Ierobežošana

Noteiktos apstākļos tiesības ierobežot mūsu rīcībā esošo personas datu par jums apstrādi.  Šīs tiesības tiks piemērotas tikai tad, ja (piemēram): jūs apstrīdat mūsu rīcībā esošo personas datu pareizību; vai tad, ja jums būtu tiesības pieprasīt, lai mēs izdzēšam personas datus, taču jūs vēlaties, lai tā vietā tiktu ierobežota mūsu apstrāde; vai tad, ja mums vairs nav nepieciešams izmanot personas datus, lai sasniegtu to mērķi, kuram mēs tos ievācām, bet jums šie dati ir nepieciešami juridisko prasību izskatīšanai

Pārnesamība

Noteiktos apstākļos tiesības saņemt personas datus, kurus jūs mums sniedzāt, strukturētā, plaši izmantotā un mašīnlasāmā formātā.  Jums ir arī tiesības pieprasīt, lai mēs pēc jūsu pieprasījuma pārsūtītu šos personas datus citai organizācijai

Iebilšana

Tiesības iebilst pret mūsu rīcībā esošo personas datu par jums apstrādi, ja šādu datu apstrāde ir nepieciešama mūsu likumīgo interešu nolūkiem, izņemot gadījumus, kad mēs spējam, visu izvērtējot, pierādīt likumīgu pamatojumu personas datu apstrādes turpināšanai, kam ir prioritāte, salīdzinot ar jūsu tiesībām, vai kas ir paredzētas juridisku prasību celšanai, īstenošanai vai aizstāvēšanai.

Nebūt automatizētas apstrādes subjektam

Jūsu tiesības, lai uz jums netiktu attiecināts lēmums, kas balstīts tikai uz automatizētu apstrādi, tostarp profilēšanu, kas rada juridiskas sekas attiecībā uz jums vai līdzīgā veidā būtiski ietekmē jūs

Piekrišanas atsaukšana un iebilšana attiecībā uz mārketingu

Tiesības atsaukt jūsu piekrišanu, ja mēs paļaujamies uz to, lai izmantotu jūsu personas datus (piemēram, lai sniegtu jums mārketinga informāciju par mūsu pakalpojumiem vai produktiem).  Jūs varat iebilst pret tiešo mārketingu jebkurā laikā. 

 

  1. TREŠO PERSONU TĪMEKĻA VIETNES

Ik pa laikam mūsu Vietne var saturēt saites uz un no mūsu mazumtirdzniecības partneru, garantijas reģistrācijas partneru, citu biznesa partneru tīklu, reklāmdevēju un filiāļu vietnēm vai citām vietnēm. Mēs arī ik pa laikam varam iekļaut saites uz vairākiem plašsaziņas kanāliem, piemēram, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest un Google Maps.

Ja sekojat saitei uz kādu no šīm vietnēm, lūdzu ņemiet vērā, ka šīm vietnēm ir savas privātuma politikas un, ka mēs neuzņemamies nekādu atbildību vai atbildību par šīm politikām. Lūdzu pārbaudiet šīs politikas, pirms šajās vietnēs iesniedzat jebkādus personas datus.

Mūsu Vietne ik pa laikam var iekļaut produktu videoklipus, kas demonstrē mūsu produktu funkcionalitāti. Šie videoklipi ir pieejami YouTube vietnē un ir pieejami arī mūsu vietnē, izmantojot YouTube API pakalpojumu.  Noklikšķinot uz šiem YouTube videoklipiem, jūs:

 

  1. IZMAIŅAS MŪSU KONFIDENCIALITĀTES PAZIŅOJUMĀ  

Mēs regulāri pārskatām šo konfidencialitātes paziņojumu un ievietojam visus atjauninājumus šajā lapā. Šis konfidencialitātes paziņojums pēdējo reizi tika atjaunināts 2021. gada 9. septembrī.

 

  1. SŪDZĪBAS

Mēs aicinām vispirms sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi, komentāri vai šaubas par veidu, kā mēs apstrādājam jūsu datus (mūsu kontaktinformācija ir sniegta nākamajā sadaļā). Mēs centīsimies visu nokārtot.

Tomēr, ja neesat apmierināts ar to, kā mēs apstrādājam jebkuru jūsu pieprasījumu saistībā ar jūsu tiesībām vai bažām, jums ir arī tiesības iesniegt sūdzību datu aizsardzības uzraudzības iestādei, kura, ja atrodaties

  • Apvienotajā Karalistē, ir Apvienotās Karalistes Informācijas komisāra birojs (ICO). Jūs varat sazināties ar ICO šādi: First Contact Team, Information Commissioner's Office, Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, SK9 5AF; 0303 123 1113; vai https://ico.org.uk/; vai
  • ja jūs neatrodaties Apvienotajā Karalistē, bet atrodaties Eiropā, varat sazināties ar vietējo uzraudzības iestādi, piekļūstot attiecīgajai informācijai šeit http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080).

Ja jūs atrodaties Eiropā, mēs esam izvēlējušies Vācijas uzraudzības iestādi (Der Bundesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit) par mūsu galveno uzraudzības iestādi. Tas nozīmē, ka saistībā ar jūsu sūdzību jūsu vietējā uzraudzības iestāde nepieciešamības gadījumā var sazināties ar Vācijas uzraudzības iestādi, kas var pārvaldīt jūsu sūdzības izskatīšanu.

  1. DATU PĀRZIŅI UN TO KONTAKTINFORMĀCIJA

Jautājumi, komentāri un pieprasījumi saistībā ar šo konfidencialitātes paziņojumu un personas datiem, kurus mēs par jums apstrādājam, tiek laipni gaidīti, un tie ir jāadresē attiecīgajam „datu pārzinim“ jūsu vietējā teritorijā, vai arī (ja atrodaties Eiropā) varat sazināties ar mūsu Eiropas pilnvaroto pārstāvi, kas ir Techtronic Industries Central Europe GmbH (ar juridisko adresi Itterpark 2, D-40724, Hilden, Germany).  Ja neesat pārliecināts, kurš datu pārzinis ir atbildīgs par jūsu datiem, lūdzu sazinieties ar mūsu komandu Apvienotajā Karalistē, vai sazinieties ar mums, izmantojot mūsu Privātuma tīmekļa veidlapu, kuras saite ir norādīta zemāk.

 

Teritorija

Datu pārzinis

Juridiskā adrese

Kontaktinformācija

Apvienotā Karaliste un Īrija

Techtronic Industries UK Limited

Unit 3 Globeside Business Park, Fieldhouse Lane, Marlow SL7 1HZ

Telefons: 01628 894400

 

E-pasts: Privātuma tīmekļa veidlapa (onetrust.com)

Austrija, Šveice, Vācija, Beļģija, Nīderlande, Luksemburga

Techtronic Industries Central Europe GmbH

 

Itterpark 2                              D-40724 Hilden, Germany

 

Telefons: +49 2103 960 0

E-pasts: Privātuma tīmekļa veidlapa (onetrust.com)

Polija, Ungārija, Slovākija, Čehija, Rumānija

Techtronic Industries Eastern Europe Spolka Z Ograniczona  Odpowiedzialnoscia

 

Komitetu Obrony Robotnikow 45A,

02-146 Warszawa

Poland

Telefons: +48 242 424 004

E-pasts: Privātuma tīmekļa veidlapa (onetrust.com)

Francija

Techtronic Industries France S.A.S

 

Le Grand Roissy - Z.A. du Gué Building

35 rue de Guivry - 77990 Le

Mesnil Amelot,

Francija

Telefons:+33160946970

E-pasts: Privātuma tīmekļa veidlapa (onetrust.com)

Spānija un Portugāle

Techtronic Industries Iberia S.L.

 

Avenida Fuentemar, 20, 1º

28823 – Coslada (Madrid)

Spain

Telefons: +34 91 627 9228

E-pasts: Privātuma tīmekļa veidlapa (onetrust.com)

Itālija

Techtronic Industries Italia s.r.l.

 

Techtronic Industries Italia Srl,

Via G. Matteotti, 62

20092 Cinisello Balsamo (MI)

Telefons:

E-pasts: Privātuma tīmekļa veidlapa (onetrust.com)

Dānija, Somija, Norvēģija, Zviedrija

Techtronic Industries Nordics Aps

 

Stamholmen 147, 1                  2650 Hvidovre, Denmark

Telefons: +45 43 56 55 55

E-pasts: Privātuma tīmekļa veidlapa (onetrust.com)